DeSade

De Sade (dříve rapující pod jménem SWD) prvně přičichnul k horrorcore rapu coby Řezníkův hype-man na živejch vystoupeních. Postupně našel zalíbení v sadomasochistickejch praktikách a hltání hoven, a dal tak prvotní impulz k vzniku Sodomy Gomory. V roce 2010 vydává svojí debutovou horrorcore desku s názvem DvaTisiíceDeSade a klip Mučírenskej Despota.

V roce 2013 vydává druhou solo desku Sádismus. 

V roce 2016 vydává porno desku Here I Cum.

Diskografie:

  • Here I Cum (2016)
  • Sádismus (2013)
  • Sodoma Gomora – Éra Déra (2013)
  • Sodoma Gomora – Ostatky Svatého Jidáše (2013)
  • SWD – Bereš To Vážně? (2011)
  • DvatisíceDeSade (2010)
  • SWD – See Me Coming / Cumming EPs (2008)
  • Sodoma  Gomora – Bůh se Utnul (2008)
  • SWD – S Lahví v Ruce (2006)

Odkazy: